Skip to content
Weten wat je nodig hebt om een website te maken? Download de gratis website canvas.

Melle Freriks

Na het eerste contact moment wist ik dat ik de juiste keuze had gemaakt. Joris toont daadkracht en durft de leiding te nemen om jou opdracht tot een succesvol resultaat te brengen. Wat het extra leuk maakt is dat Joris weet wat kan met techniek en met behulp van handige tools zoals Loom, jou betrekt bij het proces vanaf het eerste moment.

Koen Looijmans

Joris was in staat om mijn vraag te vertalen in een technische oplossing. Ik heb Joris ervaren als communicatief sterk en een sparringpartner tijdens de opstart van mijn bedrijf. Joris heeft een belangrijke basis gelegd, waardoor mijn bedrijf in jaar 3 tijd is gegroeid naar 60 medewerkers en klanten als L’Oréal, Coca-Cola en Redbull heeft mogen verwelkomen.

Paul Kloosterboer

Ik heb Joris al jaren geleden leren kennen toen hij in het begin van zijn loopbaan een website voor mij heeft gebouwd. Dat was een ontzettend leuke ervaring. Joris luistert goed, is supersnel en handig om wat hij oppikt te vertalen naar voorbeelden en mogelijkheden. Ik voelde me ook erg gezien en begrepen in mijn eigen wensen. Het is nu al heel wat jaren verder, maar de basis van zijn site staat nog steeds en klanten vinden er goed de weg in.

Nella Weijling

Joris kan functies inbouwen die een standaard template niet in zich heeft. Daarbij zoomt hij snel en vakkundig in op de wensen en behoeften van de klant. Hij is slim, sympathiek en niet duur. Kortom: een aanrader als je snel aan de slag wilt.

Yasmin Faraji

Joris is een ontzettend fijne samenwerkingspartner. Hij denkt goed mee en geeft suggesties ter verbetering zonder dat hij het creatieve proces overstemt met zijn ideeën. Hij weet ook op een begrijpelijke manier iemand zonder technische kennis mee te nemen in zijn proces en inzichten.

David van Iersel – Pinxt

Wat me altijd is bijgebleven van fijn samenwerken met Joris is meerledig: techniek brengen op sociaal toegankelijke wijze. Maar ook openstaan voor kritische vragen, daar niet onrustig van worden en dan oplossingsgericht werken en handelen is een absolute kwaliteit. En over kwaliteit gesproken: het eindresultaat – een stoere website – heeft jaren het gezicht bepaald van onze organisatie. Hier spreekt een tevreden ondernemer.

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋 Hoe kan ik je helpen? Stuur me een berichtje! Ik reageer meestal binnen enkele minuten.