24 uur in bedrijf

24 uur in bedrijf (24U) is een ondernemersplatform dat zakelijk succes stimuleert. Dat doen ze voor, door en met circa 300 leden in de regio Eindhoven-Helmond. Zij geloven dat ondernemers – in al hun diversiteit – elkaar kunnen verrijken door de uitwisseling van  relevante informatie en inzichten.

24 uur in bedrijf staat voor de gedrevenheid die Eindhoven vanuit de geschiedenis zo kenmerkt. Door waardevolle matches te zien en te belichten, verbindt het platform ondernemers met elkaar; al bijna tien jaar.

Wat heb ik gedaan?

Ik heb de website van 24U verzorgd. De website was met erg veel zorg responsive opgezet zodat deze ook gemakkelijk als app te downloaden was. Scheelde weer ontwikkelkosten! Inmiddels is de website alweer mooi geüpdatet.

In het traject met David heb ik veel geleerd over ondernemen en andere ondernemers. Een erg leerzame en leuke ervaring voor ons allemaal!

Aukje Looijmans

Aukje Looijmans

” Op diverse projecten heb ik samengewerkt met Joris. Joris is gemotiveerd en enthousiast. Ik heb de samenwerking met Joris altijd als heel prettig ervaren, waarbij de communicatie duidelijk en transparant was. Erg tevreden over! ”

Wil jij ook je concurrenten
jaloers maken?

Laten we beginnen bij een goed verhaal.

Interesse, maar nog niet klaar voor een nieuwe website?

Hierin:

  • Ingrediënten voor een KRACHTIG verhaal
  • Voorbeelden van tone-of-voice
  • Welke teksten te vermijden
  • Template: opbouw van je nieuwe website
  • Website componenten die conversie makkelijk maken
Of heb je nog vragen? Klik hier voor de F.A.Q.
Chat openen
1
Scan the code
Hallo 👋 Hoe kan ik je helpen? Stuur me een berichtje! Ik reageer meestal binnen enkele minuten.