Ik hielp veel andere ondernemers zoals jij.

En dit hebben ze er over te zeggen:

- Neeltje van Tilburg

Een van de fijne dingen tijdens onze samenwerking was Joris zijn snelheid en vaardigheid. Joris was altijd snel bereikbaar en reageerde snel op onze vragen en opmerkingen. We wisten precies waar we aan toe waren. Hij was altijd erg betrokken bij ons project. Ook voelde het alsof we samenwerkten als partners en niet slechts als zakelijke collega’s. Wij kregen hier veel energie van.

– Neeltje van Tilburg

1/15

- Iris Zonneveldt

Het is echt super tof en heel mooi geworden. Reden voor een feestje :party-parrot: Dankjewel voor jouw enorme harde werk en inzet @Joris W. van Rijn, mad respect voor jouw tempo en precisie.

– Iris Zonneveldt

2/15

- Jacques van der Waal

We hebben lang getwijfeld tussen zelf bouwen, of laten bouwen van onze nieuwe website. Meerdere partijen gesproken, en alleen Joris heeft ons kunnen overtuigen. Achteraf een goede keus: Joris werkt zeer professioneel, weet echt waar hij het over heeft, en heeft ons eindelijk van onze website-schaamte afgeholpen. Een resultaat om trots op te zijn. Echt een aanrader.

– Jacques van der Waal

3/15

- Bram Joosten

Samen met Joris heb ik gewerkt aan een SAAS oplossing rondom Employee Experience. Wat een toffe tijd. Joris is energiek, doortastend en erg resultaatgericht. Zijn vakmanschap is uitstekend op orde waardoor “wensen” rondom het product gerealiseerd worden. Fijne vent, duidelijk en professioneel.

– Bram Joosten

4/15

- Christianne van Alphen

Verder ben ik erg blij met de opzet. Het ziet er nog steeds fris uit maar wel professioneler. Het voelt echt als mij. Het is herkenbaar voor mij als mijn huisstijl. Dat is mooi. Zie dat je ook vanalles gedaan hebt rond mijn wensen waarvan ik het bestaan niet eens afwist (vb de blog pagina, de voorwaarden onderaan en het doorklikmenu nog eens helemaal onderaan). Fantastisch!

– Christianne van Alphen

5/15

- Alvinho Alves

Een super strakke, en prachtige website werd opgeleverd, mijn verhaal komt geweldig tot recht, en het belangrijkste: mijn website weerspiegelt wat ik uit wil stralen. Het hele proces van eerste call, naar perfect opgevelerde website (ingevuld en al, SEO proof, duidelijke uitleg) heeft iets minder dan 5 weken geduurd. Ik raad StudioSlash ten zeerste aan.

– Alvinho Alves

6/15

- Melle Freriks

Na het eerste contact moment wist ik dat ik de juiste keuze had gemaakt. Joris toont daadkracht en durft de leiding te nemen om jou opdracht tot een succesvol resultaat te brengen. Wat het extra leuk maakt is dat Joris weet wat kan met techniek en met behulp van handige tools zoals Loom, jou betrekt bij het proces vanaf het eerste moment.

– Melle Freriks

7/15

- Koen Looijmans

Joris was in staat om mijn vraag te vertalen in een technische oplossing. Ik heb Joris ervaren als communicatief sterk en een sparringpartner tijdens de opstart van mijn bedrijf. Joris heeft een belangrijke basis gelegd, waardoor mijn bedrijf in jaar 3 tijd is gegroeid naar 60 medewerkers en klanten als L’Oréal, Coca-Cola en Redbull heeft mogen verwelkomen.

– Koen Looijmans

8/15

- Paul Kloosterboer

Ik heb Joris al jaren geleden leren kennen toen hij in het begin van zijn loopbaan een website voor mij heeft gebouwd. Dat was een ontzettend leuke ervaring. Joris luistert goed, is supersnel en handig om wat hij oppikt te vertalen naar voorbeelden en mogelijkheden. Ik voelde me ook erg gezien en begrepen in mijn eigen wensen. Het is nu al heel wat jaren verder, maar de basis van zijn site staat nog steeds en klanten vinden er goed de weg in.

– Paul Kloosterboer

9/15

- Nella Weijling

Joris kan functies inbouwen die een standaard template niet in zich heeft. Daarbij zoomt hij snel en vakkundig in op de wensen en behoeften van de klant. Hij is slim, sympathiek en niet duur. Kortom: een aanrader als je snel aan de slag wilt.

– Nella Weijling

10/15

- Yasmin Faraji

Joris is een ontzettend fijne samenwerkingspartner. Hij denkt goed mee en geeft suggesties ter verbetering zonder dat hij het creatieve proces overstemt met zijn ideeën. Hij weet ook op een begrijpelijke manier iemand zonder technische kennis mee te nemen in zijn proces en inzichten.

– Yasmin Faraji

11/15

- David van Iersel – Pinxt

Wat me altijd is bijgebleven van fijn samenwerken met Joris is meerledig: techniek brengen op sociaal toegankelijke wijze. Maar ook openstaan voor kritische vragen, daar niet onrustig van worden en dan oplossingsgericht werken en handelen is een absolute kwaliteit. En over kwaliteit gesproken: het eindresultaat – een stoere website – heeft jaren het gezicht bepaald van onze organisatie. Hier spreekt een tevreden ondernemer.

– David van Iersel – Pinxt

12/15

- Aukje Looijmans

Op diverse projecten heb ik samengewerkt met Joris. Joris is gemotiveerd en enthousiast. Ik heb de samenwerking met Joris altijd als heel prettig ervaren, waarbij de communicatie duidelijk en transparant was. Erg tevreden over!

– Aukje Looijmans

13/15

- Bob Dohmen

Wij kijken met een erg goed gevoel terug op de samenwerking met Joris binnen Bistroo. Het is een vakman met passie voor z’n werk. Deadlines zijn voor hem vanzelfsprekend, dit vertaald zich in volledige dedication en focus voor de opdrachten die je bij hem uitzet. Door zijn multidisciplinaire skillset vertaald Joris met gemak een concept tot eindproduct.

– Bob Dohmen

14/15

- Irene van Rijsewijk

Joris is een goede communicator, zeker voor klanten voor wie programmeertaal geen dagelijkse kost is. Altijd prettig contact en een half woord is genoeg om aan de slag te gaan. Helder en daadkrachtig in zijn samenwerking en in het nakomen van afspraken.

– Irene van Rijsewijk

15/15

Swipe rechts voor meer reviews

10 van de recente ondernemers
verhalen
die ik verteld heb:

alvinho.nl

alvinho.nl

Alvinho is een marketinggoeroe: Marketingtrajecten voor het MKB en solo-ondernemers met succesgarantie. Voor klanten die je benaderen, thought leadership in je markt en euro’s op de bank.


bistroo.nl

bistroo.nl

Bistroo heeft als missie om het food ecosystem eerlijker en transparanter te maken. Voor hen zette ik de websites, apps én het developmentteam op.


rlvntppl.nl

rlvntppl.nl

Bij RLVNT PPL kan je terecht voor zorgvuldig geselecteerde professionals met een eigentijdse visie op Mens & Organisatie.


internetondemand.nl

internetondemand.nl

Tijdelijke locaties of geen betrouwbaar vast internet? Internet On Demand levert snel, betrouwbare 4G/5G WiFi-netwerken op een flexibele manier.


treams.com

treams.com

Treams: Experience the magic of Dream Teams. Treams inspireert, traint en faciliteert een software platform voor bedrijven en medewerkers.


kristenbaker.nl

kristenbaker.nl

Kristen is een life coach voor vrouwelijke ondernemers. Haar prachtige website laat goed zien wat er mogelijk is voor jouw site.


solarcustoms.com

solarcustoms.com

Solar Customs is het bedrijf van Melle. Melle is duurzaamheidsconsultant. Zijn website is een webshop om zijn fysieke verkopen te ondersteunen.


politea.nl

politea.nl

Irene is een inspirerende coach, trainer en toezichthouder. Na elk gesprek met haar heb ik wat geleerd over de de politiek, didactiek of ondernemen zelf. Ik maakte haar site in 5 weken.


paulkloosterboer.com

paulkloosterboer.com

Uit de oude doos! Paul is een organisatieadviseur die ik jaren geleden heb leren kennen. De website is >10 jaar oud – en het werkt uiteraard nog perfect.


24uurinbedrijf.nl

24uurinbedrijf.nl

24 uur in bedrijf (24U) is een ondernemersplatform dat zakelijk succes stimuleert. Voor hen heb ik de website gemaakt.

En nog veel meer ondernemers
gingen je voor:

Example website
Example website
Example website
Example website
Example website
Example website
Example website
Example website
Example website
Example website
Example website
Example website

Wil jij ook je concurrenten
jaloers maken?

Laten we beginnen bij een goed verhaal.

Interesse, maar nog niet klaar voor een nieuwe website?

Hierin:

  • Ingrediënten voor een KRACHTIG verhaal
  • Voorbeelden van tone-of-voice
  • Welke teksten te vermijden
  • Template: opbouw van je nieuwe website
  • Website componenten die conversie makkelijk maken
Of heb je nog vragen? Klik hier voor de F.A.Q.
Chat openen
1
Scan the code
Hallo 👋 Hoe kan ik je helpen? Stuur me een berichtje! Ik reageer meestal binnen enkele minuten.