Wie is RLVNT PPL?

RLVNT PPL is een jonge club van HRM professionals met een hart voor Mens & Organisatie. They practice what they preach: hun eigen organisatie is net zo goed ingeregeld als ze realiseren voor hun klanten.

Ze dragen bij aan de vernieuwing in Mens & Organisatie door frisdenkende talenten in te zetten bij klanten waar meters gemaakt moeten worden én die beseffen dat het tijd is om op een andere manier te kijken.

Wat heb ik gedaan?

De vraag van RLVNT PPL: We willen een lead generator van de website maken waarbij we zowel nieuwe klanten als nieuwe medewerkers goed aanspreken.

Het proces

Samen met RLVNT PPL ben ik om de tafel gegaan om de wireframes van de website op te zetten. In deze brainstorm bespraken we de essentiële ingrediënten om het verhaal van RLVNT PPL goed te vertellen. Op basis van de Powerful Story Blueprint en het verhaal hebben we een blauwdruk van de opgesteld.

Deze schetsen zijn binnen een aantal weken vertaald naar concrete designs. In drie tussentijdse opleveringen (een video met uitleg) hebben Reni en Neeltje veel feedback op de website kunnen geven.

Na het ontwikkelen van fase 1 zijn we fase 2 gestart. In fase 2 integreerden we de website met Hubspot zodat leads automatisch in het CRM worden gezet en gemakkelijk op te volgen zijn. Door aantrekkelijke cases en een blog toe te voegen geven we gratis “waarde” weg aan klanten waardoor ze getriggered worden om contact op te nemen.

Neeltje van Tilburg

Neeltje van Tilburg

” Een van de fijne dingen tijdens onze samenwerking was Joris zijn snelheid en vaardigheid. Joris was altijd snel bereikbaar en reageerde snel op onze vragen en opmerkingen. We wisten precies waar we aan toe waren. Hij was altijd erg betrokken bij ons project. Ook voelde het alsof we samenwerkten als partners en niet slechts als zakelijke collega’s. Wij kregen hier veel energie van. ”

Wil jij ook je concurrenten
jaloers maken?

Laten we beginnen bij een goed verhaal.

Interesse, maar nog niet klaar voor een nieuwe website?

Hierin:

  • Ingrediënten voor een KRACHTIG verhaal
  • Voorbeelden van tone-of-voice
  • Welke teksten te vermijden
  • Template: opbouw van je nieuwe website
  • Website componenten die conversie makkelijk maken
Of heb je nog vragen? Klik hier voor de F.A.Q.
Chat openen
1
Scan the code
Hallo 👋 Hoe kan ik je helpen? Stuur me een berichtje! Ik reageer meestal binnen enkele minuten.