Wie is Treams?

Treams: Experience the magic of Dream Teams. Treams inspireert, traint en faciliteert een software platform voor bedrijven en medewerkers. Ze creëren ze een klimaat voor dream teams om te floreren.

Met het online platform vergroten ze betrokkenheid van werknemers in de organisatie door ze in hun kracht te zetten.

Wat heb ik gedaan?

De vraag van Treams: We willen een website waar het verhaal van Treams duidelijk in naar voren komt. De website is een eerste ontmoeting – na het bekijken van de site moet de bezoeker het juiste gevoel hebben bij Treams.

Het proces

Ik begon bij het uittekenen van de visitor paths: hoe gaat de bezoeker door de website heen? Dit vertaalde ik naar wireframes. Met de klant is het design bepaald waarna de uitwerking 9 weken in beslag nam.

De oplevering

Een website inclusief “blokkendoos”. De website is opgebouwd uit deze blokken. Zo kunnen nieuwe pagina’s (SEO pages, landing pages) gemakkelijk opgezet worden door Treams zelf. Wel zo makkelijk!

SEO migratie

Omdat de vorige website van Treams uit 200+ pagina’s bestond was het van belang dat de SEO paden goed overgenomen werden. Een goede SEO score moet behouden worden!

Iris Zonneveldt

Iris Zonneveldt

” Het is echt super tof en heel mooi geworden. Reden voor een feestje  Dankjewel voor jouw enorme harde werk en inzet @Joris W. van Rijn, mad respect voor jouw tempo en precisie. ”

Wil jij ook je concurrenten
jaloers maken?

Laten we beginnen bij een goed verhaal.

Interesse, maar nog niet klaar voor een nieuwe website?

Hierin:

  • Ingrediënten voor een KRACHTIG verhaal
  • Voorbeelden van tone-of-voice
  • Welke teksten te vermijden
  • Template: opbouw van je nieuwe website
  • Website componenten die conversie makkelijk maken
Of heb je nog vragen? Klik hier voor de F.A.Q.
Chat openen
1
Scan the code
Hallo 👋 Hoe kan ik je helpen? Stuur me een berichtje! Ik reageer meestal binnen enkele minuten.