Wat is Bistroo?

Bistroo heeft als missie om het food ecosystem eerlijker en transparanter te maken. Waar concurrenten als Thuisbezorgd door hun monopoliepositie restauranthouders torenhoge commissie kunnen rekenen, creëert Bistroo een gezonder én leuker klimaat.

Wat heb ik gedaan?

Tijdens het Bistroo-project ben ik verantwoordelijk geweest voor zowel de website als achterkant van het systeem. In 2 jaar tijd heb ik de basis van de meeste digitale systemen aangelegd. Inmiddels is er al flink op door ontwikkeld – elke dag ziet het er een stuk beter uit!

Het team van Bistroo is jong en energiek. Door korte feedback lijntjes was de ontwikkeling van de website een erg fijn traject. De klant had elke dag meermaals de kans om feedback te geven.

De grootste uitdaging van het project was het schaalbaar maken van de applicatie. Honderden restauranthouders moeten zich kunnen aanmelden (en hebben zich reeds aangemeld) en per dag moeten er honderden bestellingen door de website heen. Een erg leuke klus om de schouders onder te zetten!

Bob Dohmen

Bob Dohmen

” Wij kijken met een erg goed gevoel terug op de samenwerking met Joris binnen Bistroo. Het is een vakman met passie voor z’n werk. Deadlines zijn voor hem vanzelfsprekend, dit vertaald zich in volledige dedication en focus voor de opdrachten die je bij hem uitzet. Door zijn multidisciplinaire skillset vertaald Joris met gemak een concept tot eindproduct. ”

Wil jij ook je concurrenten
jaloers maken?

Laten we beginnen bij een goed verhaal.

Interesse, maar nog niet klaar voor een nieuwe website?

Hierin:

  • Ingrediënten voor een KRACHTIG verhaal
  • Voorbeelden van tone-of-voice
  • Welke teksten te vermijden
  • Template: opbouw van je nieuwe website
  • Website componenten die conversie makkelijk maken
Of heb je nog vragen? Klik hier voor de F.A.Q.
Chat openen
1
Scan the code
Hallo 👋 Hoe kan ik je helpen? Stuur me een berichtje! Ik reageer meestal binnen enkele minuten.