Veelgestelde vragen

Misschien staat het antwoord op jouw vraag hier

Mag ik alles met de site doen?

Jazeker! Ga je gang. Alles is aan te passen, ook zonder mijn tussenkomst. Natuurlijk kan ik dan niet voor alles garant staan, maar ik help je graag uit de brand als iets niet helemaal werkt zoals je had verwacht.

Kan ik meer pagina’s/producten toevoegen dan ik origineel gekocht heb?

Zeker! Doen we niet moeilijk om. Als je bijvoorbeeld een website laat maken met 5-10 pagina’s/producten, maar je wilt er nog méér – dan is dat geen probleem. Geen kunstmatige limieten. Hulp nodig? Laat maar weten!

Zijn de websites SEO?

Yes, uiteraard. Wij vinden dat een randvoorwaarde. Daarom zit het bij de prijs inbegrepen. SEO betekent Search Engine Optimization, ofwel Zoekmachineoptimalisatie. Het is erg belangrijk omdat je natuurlijk goed gevonden wilt worden. Meer informatie lees je hier.

Zijn de websites responsive?

Ja, zeker. Dat is wat ons betreft een randvoorwaarde. Het zit gewoon inbegrepen in de prijs. Responsive betekent dat de website meeschaalt met het schermformaat: zo weet je zeker dat je op mobiel, tablet en grotere schermen een mooie website hebt. Meer informatie over responsive website vind je hier.

Waarom zijn jullie goedkoper?

In het segment waarin we websites maken zijn we wat goedkoper dan concurrenten. Wij maken al lang websites. Door de tijd heen hebben we geleerd hoe we het proces zo makkelijk mogelijk kunnen maken. We stellen de juiste vragen waardoor we je meenemen om zelf ook e.e.a. te doen. Voorbeeld: we stellen je vragen waardoor je wél een kleine concurrentieanalyse doet, maar wij voeren die niet voor je uit. Zo krijg je een goed doordachte website zonder de hoge kosten. Lees hier waardoor kosten van websites laten maken wordt beïnvloed.

Gebruiken jullie WordPress? Waarom?

Ja, we gebruiken WordPress! In 2022 was meer dan 40% van de websites gebouwd met WordPress – dat is super veel. Het heeft een reden: WordPress werkt snel, is makkelijk aan te passen en het “internet is er op ingericht”. Hiermee bedoelen we dat bijvoorbeeld Google gewend is om WordPress websites te indexeren. Win-win-win dus!

Kan ik de website zelf aanpassen?

Uiteraard! Wij werken met WordPress. Je kunt zelf alle foto’s, teksten en vaak ook kleuren en de layout aanpassen. Zo heb je zelf volledige controle over jouw eigen website.

Hoe gaan jullie te werk?

Wij volgen een stappenplan! De eerste twee stappen daarvan zijn gratis en vrijblijvend. Daar zou je dus al eens naar kunnen kijken. No hard feelings als je die stappen uitvoert en dan toch naar iemand anders gaat! Bekijk het stappenplan hier.

Hebben jullie een helpdesk?

Die hebben we zeker. Je kunt gewoon met mij bellen, mailen of whatsappen – ook nadat de website gemaakt is. Wil je iets aanpassen en lukt het niet? Of wil je iets anders ontwikkelen? Ik zal je verder helpen!

Hoe duur is het maken van een website?

Daar is helaas geen eenduidig antwoord op te geven: de ene website is de andere niet. Een webshop is natuurlijk duurder dan een website met maar één pagina. Om te ontdekken waar je aan toe bent hebben wij een kostencalculator gebouwd. Ook zette we hier uiteen waar kosten door worden beïnvloed.

Waar komen de maandelijkse kosten vandaan?

Nadat een website gemaakt is moet deze ergens worden gehost. Hosten betekent het opslaan van de website op het internet zodat het bereikbaar is voor het publiek. Daarnaast moet een website onderhouden worden (software moet continu worden geüpdatet) en betalen we bepaalde abonnementskosten voor je, zoals het huren van de domeinnaam.

Dit abonnement is maandelijks opzegbaar en worden jaarlijks gefactureerd.

De maandelijkse kosten bestaan uit:

 • Support. Als het niet lukt iets goed aan te passen of de website help ik graag.
 • Onderhoud en veiligheid. Om websites veilig te houden zijn periodieke updates nodig (maandelijks).
 • Hosting. De website staat veilig gehost binnen mijn beheer.
 • Back-ups. De website wordt volledig gebackupped.
 • Hacking, onvoorziene schade nav updates, etc.
 • Domeinnaam (.nl)
Kan ik de website bij iemand anders hosten?

Yes, dat kan zeker. Het gebeurt alleen niet zo vaak. Nadat we de website hebben gemaakt kunnen wij eventueel samenwerken met een andere partij die de website gaat hosten. Hier brengen we extra kosten voor in rekening.

Wil jij ook je concurrenten
jaloers maken?

Laten we beginnen bij een goed verhaal.

Interesse, maar nog niet klaar voor een nieuwe website?

Hierin:

 • Ingrediënten voor een KRACHTIG verhaal
 • Voorbeelden van tone-of-voice
 • Welke teksten te vermijden
 • Template: opbouw van je nieuwe website
 • Website componenten die conversie makkelijk maken
Of heb je nog vragen? Klik hier voor de F.A.Q.
Chat openen
1
Scan the code
Hallo 👋 Hoe kan ik je helpen? Stuur me een berichtje! Ik reageer meestal binnen enkele minuten.