Skip to content
Weten wat je nodig hebt om een website te maken? Download de gratis website canvas.

WordPress als CMS (Content Management Systeem)

WordPress is een open source content management systeem (CMS) dat wordt gebruikt om websites en blogs te maken en te beheren. Het is een van de meest populaire CMS-platforms op het internet en wordt gebruikt door meer dan 40% van alle websites.

WordPress biedt gebruikers een eenvoudige manier om teksten, afbeeldingen en andere media te plaatsen en te beheren op hun website. Het biedt ook tal van functies, zoals het installeren van plug-ins en het gebruik van themes om de uiterlijke verschijning van de website aan te passen.

Een van de grootste voordelen van WordPress is dat het gemakkelijk te gebruiken is, zelfs voor mensen zonder technische kennis. Gebruikers kunnen gemakkelijk nieuwe pagina’s en berichten toevoegen en wijzigingen aanbrengen in de lay-out van de website.

WordPress is ook flexibel en kan worden aangepast om aan de behoeften van bijna elke website te voldoen. Er zijn duizenden plug-ins en themes beschikbaar om de functionaliteit en het uiterlijk van de website te verbeteren.

Al met al biedt WordPress een eenvoudige en krachtige manier om een professionele website of blog te maken en te beheren.

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋 Hoe kan ik je helpen? Stuur me een berichtje! Ik reageer meestal binnen enkele minuten.