Skip to content
Weten wat je nodig hebt om een website te maken? Download de gratis website canvas.
0. Gratis

Voordat we beginnen

Zelf onderzoek doen / schatting van kosten

Als je dit leest ben je nog aan het overwegen om (hier) een website te laten bouwen. Het is ook een flinke investering! Voordat we beginnen kun je zelf al de kosten berekenen om te weten waar je aan toe bent.

1. Gratis

Website canvas invullen

Bepalen van de opdracht / defenitieve kosten berekenen

Je wilt een website laten maken? Tof! Gaan we doen. Met een gedetailleerde vragenlijst als huiswerk bedenk je precies hoe de website er uit komt te zien en wat je ervoor nodig hebt. Zo wordt het voor ons duidelijk wat we gaan maken. Aan de hand hiervan brengen we een offerte uit.

Download het recept!

Recept: Krachtig verhaal
Naam
Naam
Voornaam
Achternaam
2.

Naar de tekentafel

Bepalen uitstraling website

Vervolgens gaan wij aan de slag. Op basis van jouw wens doen wij een voorstel van het uiterlijk van de website. We vullen alvast één van de pagina’s zodat je een goed beeld krijgt. Niet wat je in gedachten had? Dan passen we het gewoon aan. Benieuwd? Kijk naar onze voorbeelden.

3.

Ontwikkelen

Maken van de website

Tijd om de website te bouwen. We gaan aan de slag! Schrijven wij de content? Dan hoef je niet veel te doen. Liever zelf in de inhoud schrijven? Dan werk je hier met ons mee om alle pagina’s te vullen. We zullen om feedback vragen zodat je op tijd kan terugkoppelen wat je er van denkt.

Ik maak tussentijdse video’s voor je. Zo weet je precies waar ik mee bezig ben.
4.

Lancering & uitleg

De website gaat live! 🚀

Let’s go live! We zetten de website online zodat je het kan gebruiken. Altijd een spannend momentje natuurlijk–wij maken er een feestje van. Tegelijkertijd geven we een uitgebreide videouitleg met hoe jij de website zelf kunt aanpassen.

5.

Feedback

Feedback verwerken

Nadat je de website online hebt gezet zul je veel complimenten en tips ontvangen. Deze tips willen we ook nog meenemen! De meeste feedback kan je zelf gewoon verwerken maar wij helpen je er natuurlijk bij.

6. Gratis

Nadat we klaar zijn

Goed contact houden & helpdesk

Nadat het bouwen van de website is afgerond blijven we af en toe bij je inchecken. Voldoet de website nog aan de wensen? Lukt het om alles zo aan te passen zoals je wilt? We blijven ook gewoon beschikbaar voor vragen die je hebt! We kunnen je altijd helpen met de website aanpassen.

Download de websitecanvas om vrijblijvend te kijken naar stap 1!

Download de website canvas
Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋 Hoe kan ik je helpen? Stuur me een berichtje! Ik reageer meestal binnen enkele minuten.