4.9
01234
Powered by Google

Als je niet thuis bent in de wereld van websites maken dan kan het erg lastig zijn de kosten van een goede website in te schatten. Sommige ontwikkelaars rekenen in de 100-en, anderen rekenen in de 1000-en. Het slimste is om zelf te beslissen hoeveel je uit wilt geven en (o.a.) daarmee een passende ontwikkelaar selecteert – in plaats van andersom.

Wat kost een professionele website dan? Dat is niet in één zin te antwoorden. Wel is het te antwoorden welke verschillende factoren van invloed kunnen zijn op de prijs van een website:

  • De omvang van de website. Hoe groter en complexer de website, hoe meer tijd en moeite het kost om deze te ontwikkelen en te onderhouden. Dat kan leiden tot een hogere prijs.
  • De functionaliteiten van de website. Als de website bijvoorbeeld een ingewikkelde winkelwagen of een gepersonaliseerd aanbevelingssysteem moet bevatten, kan dit ook leiden tot een hogere prijs.
  • De opmaak van de website. Een professioneel ontworpen en gebouwde website kan duurder zijn dan een eenvoudigere versie.
  • De ervaring en het niveau van de webontwikkelaar. Een webontwikkelaar met meer ervaring en vaardigheden zal mogelijk een hogere prijs vragen voor zijn of haar werk. Uiteraard is het product dan beter.
  • De locatie. De kosten van webontwikkeling kunnen variëren afhankelijk van waar de webontwikkelaar gevestigd is.

Prijs van website: hoe wordt het berekend?

Als je één offerte ontvangt weet je eigenlijk nog niet zo veel. Soms is het inzichtelijker dan anders. Vraag in ieder geval bij meerdere developers een prijsopgave op en wees niet bang om door te vragen: het is logisch dat voor jou zaken in de prijsopgave onduidelijk zijn. Vraag door naar zaken als “installatie- of aansluitkosten” en kijk goed naar wat de ene wel aanbiedt en de ander niet.

Bij Studio Slash kun je zelf al met de kosten spelen voordat je contact met ons opneemt. Via de kostencalculator kun je zelf een website “in elkaar klikken”. Zo weet je van te voren waar je aan toe bent!

Wil jij ook je concurrenten
jaloers maken?

Laten we beginnen bij een goed verhaal.

Interesse, maar nog niet klaar voor een nieuwe website?

Hierin:

  • Ingrediënten voor een KRACHTIG verhaal
  • Voorbeelden van tone-of-voice
  • Welke teksten te vermijden
  • Template: opbouw van je nieuwe website
  • Website componenten die conversie makkelijk maken
Of heb je nog vragen? Klik hier voor de F.A.Q.
Chat openen
1
Scan the code
Hallo 👋 Hoe kan ik je helpen? Stuur me een berichtje! Ik reageer meestal binnen enkele minuten.