Ik ben een ondernemer net zoals jij.

Ik ben Joris 👋 Aangenaam kennis te maken!

Paar persoonlijke feitjes:

 • Ik houd van maken: meubels, moestuinen, motoren, noem het maar op.
  (Niet per se dingen met een “m” hoor, gewoon alles)
 • Inmiddels erg blij met mijn huidige work-life balance
 • Ben een sociaal-vaardige nerd (ESFJ-A)

Zakelijk trots op:

 • Als oprichter een softwarebedrijf geschaald naar €1M omzet/jaar
 • Voor mijn start-up na 4 jaar faillissement moeten aanvragen
  (de lessen zijn prachtig)
 • Sinds mijn 14e ingeschreven bij de KVK als freelance software developer
 • 5x geselecteerd voor de T500 – De 500 top digital minds onder de 30

Mijn verhaal

Zoals elke 90’s kid kwam ik vroeg in aanraking met een nieuwe wereld. Het internet. Mijn ouders hadden slechts één regel als ik op de computer zat: ik mocht geen computerspellen spelen. Daardoor kwam ik er achter dat het leuker was om zelf de games te maken dan ze te spelen.

Die passie voor software bleef groeien. Ik koos een studie in thema – psychologie & technologie aan de universiteit in Eindhoven – en richtte 2 bedrijven op1, 2.

Eigen bedrijf 1 schaalde ik naar €1M omzet per jaar, bedrijf 2 ging failliet door corona en maakte gelukkig een doorstart. In die tijd heb ik net iets te hard gewerkt en op de harde manier geleerd waar mijn limieten liggen.

Daarom wilde ik het iets rustiger aandoen. Ik zette voor een andere start-up een developmentteam op3 en ondersteunde ik bij de analyse van wetenschappelijk onderzoek4. Door zelf wat minder risico te dragen kon mijn batterij weer opladen.

En dat beviel zo goed dat ik de batterij even goed heb opladen! Even een paar maanden er tussen uit naar Azië. Na die reis wist ik weer wat ik wilde doen: gewoon lekker met de klant samenwerken en mooie websites bouwen.

 1. dutchcodingcompany.com (2015 – 2019)
 2. digiready.nl (2018 – 2021)
 3. bistroo.io (2020 – 2022)
 4. Amsterdam UMC research (2020 – nu)

Mijn filosofie

Ik vind het ontzettend belangrijk om plezier te hebben in mijn werk, net zozeer ik het belangrijk vind dat mijn klanten ook plezier hebben tijdens het proces. Een super vette website maken is gewoon ontzettend leuk, en die energie deel ik graag met je.

Het belangrijkste aan een website laten maken? De website dient jou. Niet andersom. Geen uren spenderen aan het aanpassen van de website maar met weinig moeite de website laten zorgen voor extra conversie. Een website is een investering waar jouw business – en daarmee jij – beter door wordt.

Chat openen
1
Scan the code
Hallo 👋 Hoe kan ik je helpen? Stuur me een berichtje! Ik reageer meestal binnen enkele minuten.