4.9
01234
Powered by Google

Benieuwd naar de AI hype? Zo werkt het in de praktijk! Dit is de status van generative AI.

In deze video geef ik “de magische AI” handen en voeten. Ik neem je mee in het (bijzonder makkelijke) proces om prachtige webdesigns te genereren. Binnen 8 minuten ga ik van idee naar iets presenteerbaars voor een klant. De gegenereerde afbeeldingen zijn direct te gebruiken ter inspiratie of direct als grafisch materiaal voor een website..!

Wil jij ook je concurrenten
jaloers maken?

Laten we beginnen bij een goed verhaal.

Interesse, maar nog niet klaar voor een nieuwe website?

Hierin:

  • Ingrediënten voor een KRACHTIG verhaal
  • Voorbeelden van tone-of-voice
  • Welke teksten te vermijden
  • Template: opbouw van je nieuwe website
  • Website componenten die conversie makkelijk maken
Of heb je nog vragen? Klik hier voor de F.A.Q.
Chat openen
1
Scan the code
Hallo 👋 Hoe kan ik je helpen? Stuur me een berichtje! Ik reageer meestal binnen enkele minuten.