Skip to content
Weten wat je nodig hebt om een website te maken? Download de gratis website canvas.

CodeSkillz

Met het unieke leerplatform van DigiReady (voorheen CodeSkillz) ontwikkelen leerlingen spelenderwijs alle digitale vaardigheden die nodig zijn om volwaardig deel te nemen aan de samenleving. Nu en in de toekomst.

Wat vinden leerlingen leuker? Les krijgen over digitale geletterdheid of een game spelen? Dat is precies de reden dat ze er bij DigiReady voor hebben gekozen om lessen digitale geletterdheid aan te bieden in de vorm van aansprekende serious games.

Wat hebben wij gedaan?

Voor CodeSkillz heb ik de website opgezet. De website dient als activator om de potentiële klanten (leraren en scholen) contact op te laten nemen voor een demo. Alle formulieren op de website zijn gekoppeld met een CRM systeem waar alle gegevens direct in terecht komen.

Daarnaast heb ik een flink aantal automations opgezet voor de funnel. Dit zijn automatische acties die uitgevoerd worden wanneer een bezoeker (bijvoorbeeld) een e-mailadres achterlaat. Zo wordt er veel werk uit handen genomen!

Yasmin Faraji

Yasmin Faraji

” Joris is een ontzettend fijne samenwerkingspartner. Hij denkt goed mee en geeft suggesties ter verbetering zonder dat hij het creatieve proces overstemt met zijn ideeën. Hij weet ook op een begrijpelijke manier iemand zonder technische kennis mee te nemen in zijn proces en inzichten. ”

Een goede website begint bij een goed verhaal.

Recept voor KRACHTIG verhaal
Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋 Hoe kan ik je helpen? Stuur me een berichtje! Ik reageer meestal binnen enkele minuten.