Skip to content
Weten wat je nodig hebt om een website te maken? Download de gratis website canvas.

24 uur in bedrijf

24 uur in bedrijf (24U) is een ondernemersplatform dat zakelijk succes stimuleert. Dat doen ze voor, door en met circa 300 leden in de regio Eindhoven-Helmond. Zij geloven dat ondernemers – in al hun diversiteit – elkaar kunnen verrijken door de uitwisseling van  relevante informatie en inzichten.

24 uur in bedrijf staat voor de gedrevenheid die Eindhoven vanuit de geschiedenis zo kenmerkt. Door waardevolle matches te zien en te belichten, verbindt het platform ondernemers met elkaar; al bijna tien jaar.

Wat heb ik gedaan?

Ik heb de website van 24U verzorgd. De website was met erg veel zorg responsive opgezet zodat deze ook gemakkelijk als app te downloaden was. Scheelde weer ontwikkelkosten! Inmiddels is de website alweer mooi geüpdatet.

In het traject met David heb ik veel geleerd over ondernemen en andere ondernemers. Een erg leerzame en leuke ervaring voor ons allemaal!

David van Iersel – Pinxt

David van Iersel – Pinxt

” Wat me altijd is bijgebleven van fijn samenwerken met Joris is meerledig: techniek brengen op sociaal toegankelijke wijze. Maar ook openstaan voor kritische vragen, daar niet onrustig van worden en dan oplossingsgericht werken en handelen is een absolute kwaliteit. En over kwaliteit gesproken: het eindresultaat – een stoere website – heeft jaren het gezicht bepaald van onze organisatie. Hier spreekt een tevreden ondernemer. ”

Een goede website begint bij een goed verhaal.

Recept voor KRACHTIG verhaal
Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋 Hoe kan ik je helpen? Stuur me een berichtje! Ik reageer meestal binnen enkele minuten.